Example 2

Berfend Ber B&B Web siteleri

  • 3
  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 5
    .
  • 4
  • 5
    .
  • 4
  • 5
    .
  • 4


HAKKIMDA




Merhaba,
B&B Berfend Ber web sitelerine " Hoşgeldiniz "

Tüm canlıların hayati devamlılığında, beslenme önemini hep bilmekteyiz. İnsanlık varoluşundan beri, birçok canlıdan farklı olarak, daha geniş bir beslenme kültürüne sahiptir. Beslenme kültürü her topluluğun içersinde varoluşu ve değişimleriyle sosyal ve toplumsal öneminde, kendilerine ait kültürel kimliklerinin bir parçası olmuştur.

Bugünün dünyasında ülke inanlarının milli yiyecek-içecek alışkanlıkları, küresel birliktelik hızında entegre olarak çeşitlenmiştir. Özellikle doğru beslenme, sağlıklı yaşama bilincinin etkisi; değişik coğrafyalarda yaşayan insanların, süre gelen beslenme alışkanlıklarının, istatistikî olumlu dünya sağlık verileri neticesinde, milli mutfaklarına odaklanılmasını da sağlamıştır. Hepimizin bildiği gibi, seyahat ettiğimiz her ülkede çeşitli milli mutfak sunumlarıyla karşılaşmamızın nedenlerinden biride budur.

Bizler yiyecek içecek sektörünün gönül dostları olarak, dünyada Çin, Fransız ve Türk mutfağı olarak millileşmiş üç büyük mutfaktan birinin sahibi olmamız nedeniyle üstlendiğimiz misyon lezzetini göz ardı etmemizin mümkün olmadığını bilmekteyiz.

Bu inançla web sitelerimizde, Ülkemiz ve Dünya yiyecek içecek güncel ortamı için, bir çeşit buluşma, tanışma ve tartışma ortamında daha geniş bir hareket alanını farklılaştırmam tek hedefimdir.

Bu anlamda, web sitelerimizin büyümesi, sizlerin çok kapsamlı ilgi ve fikir paylaşımınızın öneminde, yaratılacak fırsat birlikteliğimizde mümkün olacaktır.

Katılımınızı kutlar, haberdar ederek arkadaşlarınızı davet etmenizden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.


Hoş geldiniz!..
Saygılarımla

Berfend BER
berfend


Yiyecek ve içecek ile ilgili iş hayatımın ziraat ve hayvancılıkla ( tavukçuluk, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık / Besicilik ile mandıracılık ) başlayan ülkemiz, gıda endüstrisi ilk paslanmaz çelik hareketi içerisinde yer alarak devam eden, sonraki süreçlerinde toplu yemek ve servis sektörü ( özel, kamu kurum ve askeri ihaleleri ) ile catering, restaurant, kâfe ve pastane işletmeciliğimin, üst düzey yöneticiliğimde veya danışmanlığımda; uygulama planı, tesis projelendirme / kurma, düzen, iş değerlemesi, istihdam, satın alma, mönü planlama, ürün / reçete yenileme ve geliştirme, üretim ve üretim teknikleri, sunum, proses geliştirme, pazarlama-satış ( toplu tüketim ve perakende ) ile Türk ve Dünya mutfağı üzerine uzmanlaşarak, konsept oluşturma ( yeni iş geliştirme ) veya konsept yenileme ( operasyonel yenilik ve iyileştirme ) ve buna bağlı olarak markalaşma konusunda çalışmaları bulunan, franchise sistemine hakim, stratejik iş yönetim anlayışının temel öğeleri misyon, vizyon ve strateji kavramlarının bilincinde, turizm seyahat, konaklama ile yiyecek ve içecek Türk ve Dünya gündemini gün be gün takip eden, özellikle ses getirici yiyecek ve içecek kitlelerin birleşiminde, yiyecek içecek ile yatan yiyecek içecek ile kalkan özünde geleneksel kültürünün milli mutfağı sahipliğinde ve beraberinde, turizm otel deneyimi ve tecrübesi de bulunan, ( yönetim, organizasyon, planlama ve koordinasyon ile bütçeleme ve maliyet kontrolü ) turizm işletmeciliği konaklama ile yiyecek ve içecek mesleki fikir ve düşüncelerini yazan, çizen, insani ilişkilerinde başarılı, analitik düşünen, hızlı karar alma ve problem çözme becerilerine sahip, enerjisi yüksek, girişimci, yenilikçi ve yaratıcı vizyon sahibi bir şahsiyetim.







Hi,
" Welcome to !.. " B&B Berfend Ber web sites

We all know the importance of nutrition in the continuity of life of all living things. Since the existence of humanity, unlike many living things, humans have a broader eating culture. With its existence and the changes that have happened in time, eating culture has been a part of their own cultural identity in each community.

In today's world, national food and drink habits of people, have diversified integrally at the speed of global cooperation. In particular, the right nutrition and the influence of awareness of healthy living, have made us tend to focus on national cuisine of those with different eating habits who live in different geographies as a result of statistical data on positive health world. As we all know, this is the reason why we see different national cuisine presentations during our vacations in foreign countries.

As a lover of food & beverage sector and as we have one of the three major national cuisines in the world which are Chinese, French and Turkish, we are aware that it is impossible to neglect our mission of taste.

With this belief, our only goal in our web sites is to make a change for the current catering situation of our countries and the world in this online platform where we gather, meet and discuss.

In this respect, your attention, comprehensive ideas that you share and the merge of opportunities will make it possible for our websites to grow bigger.

We celebrate your participation and thank you in advance for letting know your friends about our websites and inviting them.

Welcome!
Best regards


Berfend BER


  • ZERDE - Gıda fotoğrafçılığı / Geleneksel Tatlı Türk Mutfağı / Tatlı fotoğrafları " Zerde " 2011 - Berfend BER Alıntı berfend *www.berfendber.com*
  • Zerde - Food Photography / Traditional Sweet Turkish Cuisine /Sweet photos " Zerde " 2011 - Berfend BER Quote From berfend *www.berfendber.com*
  • 1 Hemen arayın!..
  • 2 Hemen arayın!..
  • 3 Hemen arayın!..
  • 4 Hemen arayın!..
  • 5 Hemen arayın!..
  • 6 Hemen arayın!..
  • 7 Hemen arayın!..
  • 8 Hemen arayın!..
  • 9 Hemen arayın!..
  • 10 Hemen arayın!..
  • 11 Hemen arayın!..
  • 12 Hemen arayın!..
  • 13 Hemen arayın!..
  • 14 Hemen arayın!..
  • 15 Hemen arayın!..
  • 16 Hemen arayın!..
  • 17 Hemen arayın!..
  • 18 Hemen arayın!..
  • 19 Hemen arayın!..
  • 20 Hemen arayın!..
  • 21 Hemen arayın!..