Türk Mutfağı / Deniz Ürünleri " Levrek, Mantar ile Karides "
2011 - Berfend BER
Kıvraklığı nedeniyle avlaması zor olan levrek, beyaz eti ve lezzeti ile en çok tercih edilen etçil yapıya sahip bir balıktır. Tüm denizlerimizde bulunmasına rağmen, üretim çiftliklerinde de yetiştirilir. Deniz levrekleri yeşil renktedir çiftlik levrekleri ise genel olarak gümüş ve gıri renk karışımı gibidir.
Sizlere farklı mantar ile karidesli levrek tarifini takdim ediyorum. Afiyet olsun!..
Sizlere farklı mantar ile karidesli levrek tarifini takdim ediyorum. Afiyet olsun!..
Tarifi için resmi tıklayınız
Turkish Cuisine / Seafood
" Sea Bass, Shrimp with Mushrooms "
2011 - Berfend BER
Türk Mutfağı / Deniz Ürünleri
" Levrek, Mantar ile Karides "
2011 - Berfend BER
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder