PASTA FOTOĞRAFLARI - Çukulata Sos ile Bisküvi Pastası, 2010 - Berfend BER
CAKE PHOTOS - Biscuit Cake with Chocolate Sauce, 2010 - Berfend BER
Malzemeler
1 pk. petibör bisküvi
1 paket hazır krem şanti
1 adet muz
50 gr Antep fıstık içi
50 gr Antep fıstık içi
Sosu için
1 pk. bitter çikolata
1/2 paket krema
Soğuk sütü hazır krem şanti tozu ile çırpma kabında önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar 2-3 dakika süreyle çırpın. ( Krem şantinin tadını artırmak için 1 çorba kaşığı pudra şekeri ilave edebilirsiniz.) 5-10 dakika buzdolabında soğutun.
Bir kabda bisküvileri elinizle parçalayın. İnce dilimlenmiş muz, Antep fıstık içi ve krem şanti ilavesiyle tüm malzemeyi, parçalanmış bisküvileri ufalamadan karıştırın. Karışımdan cam kadehlere porsiyonlayarak doldurun.
Sosu için; kremayı küçük bir tencerede ısıtın. Bitter çikolatayı ekleyip, karıştırarak eritin.
Üzerlerine kremalı sosu dökerek servis yapın.
Sosu için; kremayı küçük bir tencerede ısıtın. Bitter çikolatayı ekleyip, karıştırarak eritin.
Üzerlerine kremalı sosu dökerek servis yapın.
PASTA FOTOĞRAFLARI
Çukulata Sos ile Bisküvi Pastası, 2010 - Berfend BER
CAKE PHOTOS
Biscuit Cake with Chocolate Sauce, 2010 - Berfend BER
Quoted from / Alıntı sahibi
berfend
_________________________________
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder