Example 2

Berfend Ber B&B Web siteleri

  • 3
  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 5
    .
  • 4
  • 5
    .
  • 4
  • 5
    .
  • 4


20.000 Gün/Yemek kapasiteli Toplu Yemek Üretim Tesisi


En az 20.000 Gün/Yemek kapasiteli Toplu Yemek Üretim ve Servis tesisi oluşturulurken tesisin kapasitesinin belgelenmesi şartı ile birlikte, 4128 sayılı kanun ile 560 sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair kanun hükmündeki kararname hükümleri ve buna bağlı olarak yayınlanan Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Yönetmelik ve ilgili mevzuatlar gereği Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmesi esasında tasarlanarak, TSE kriterleri oluşturulmuş, HCCP ve İSO uygulamaları tarzında benimsenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

  • ZERDE - Gıda fotoğrafçılığı / Geleneksel Tatlı Türk Mutfağı / Tatlı fotoğrafları " Zerde " 2011 - Berfend BER Alıntı berfend *www.berfendber.com*
  • Zerde - Food Photography / Traditional Sweet Turkish Cuisine /Sweet photos " Zerde " 2011 - Berfend BER Quote From berfend *www.berfendber.com*
  • 1 Hemen arayın!..
  • 2 Hemen arayın!..
  • 3 Hemen arayın!..
  • 4 Hemen arayın!..
  • 5 Hemen arayın!..
  • 6 Hemen arayın!..
  • 7 Hemen arayın!..
  • 8 Hemen arayın!..
  • 9 Hemen arayın!..
  • 10 Hemen arayın!..
  • 11 Hemen arayın!..
  • 12 Hemen arayın!..
  • 13 Hemen arayın!..
  • 14 Hemen arayın!..
  • 15 Hemen arayın!..
  • 16 Hemen arayın!..
  • 17 Hemen arayın!..
  • 18 Hemen arayın!..
  • 19 Hemen arayın!..
  • 20 Hemen arayın!..
  • 21 Hemen arayın!..