Example 2

Berfend Ber B&B Web siteleri

  • 3
  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 5
    .
  • 4
  • 5
    .
  • 4
  • 5
    .
  • 4


TOPLU YEMEK ÜRETİM TESİS BÖLÜMLERİ


BÖLÜMLERİN TESİSİ

Mevcut binanın alt yapı ve bölümlerinin inşası en az 20.000 Gün/Yemek kapasiteli Toplu Yemek Üretimi ile dağıtım organizasyonunun gerçekleşmesi için tesisi ve yapılandırılması öngörülmüştür.

A. Ofis Bölümleri :

 Yönetim
 Per Ön İdari ofis
 Üretim Ofisi
 Mal Kabül Ofisi
 Ürün Sevkiyat Ofisi

B. Personel Bölümleri

 Ekip Soyunma ve banyo Odaları Bay/Bayan
 Ekip Eğitim Odası
 Ekip Restaurantı
 Ekip Revir
 Ekip WC bay / Bayan

C. Canlı Hayvan Kesim hane Bölümü

Bağış veya başka bir hibe şekliyle gelecek olan büyük ve küçükbaş hayvanların kesimi için minik canlı hayvan kesimhanesi projede görüldüğü üzere tesis edilecektir.

D. Mal Kabul Bölümü :

Ana malzeme kabül bölümü projede görüldüğü üzere her türlü gelen ürünün gerekli kontrölünü yapabilecek ekipmanla dizayn edilmiş ve ilgili depolara taşınmasını sağlayacak ürün nitelikli paslanmaz çelik arabalarla tesis edilecektir.

E. Depolar :

Depolar ürün niteliğine göre depolanması ve ön hazırlık enteğresi için kendi içinde ayrı ayrı tesis edilecektir bunlar;

 Su Deposu
 Sarf Malzeme ve ekipman deposu,
 Temizlik Malzeme deposu,
 Patates ve Soğan Deposu,
 Kuru Deposu I
 Kuru Deposu II
 Yaş sebze ve Meyve Soğuk Deposu,
 İki Bölümlü Soğuk Et Deposu,
 Dondurulmuş Gıda Soğuk Depo,
 Süt Ürünleri Soğuk Depo,
 Genel Maksatlı Üretim hattı Soğuk Depoları 4 Adet
 Tatlı Soğuk Depo
 Çöp Depoları

F. Hazırlama Bölümleri :

Depolanmış ön hazırlık enteğresi için ve genel hazırlığın devamında projede görüldüğü üzere tesisi edilmiştir. bunlar;
 Yaş sebze ve Meyve Soğuk Depo çıkış bölümü olarak temizleme ve yıkama olarak ön hazırlık tesis edilecek bölüm
 İki Bölümlü Soğuk Et Deposu çıkış bölümü olarak ön hazırlık olarak ( Kasap bölümü ) tesis edilecek.
 Patates ve Soğan temizleme ve yıkama ön hazırlık bölüm
 Genel hazırlık bölümü;

 Sebze Hazırlık Bölümü
 Kırmızı Et Hazırlık Bölümü
 Beyaz Et Hazırlık Bölümü
 Salata Hazırlık Bölümü

G. Pişirme Bölümleri :

İki ayrı bölüm olarak tesisi edilecek.

 Sıcak Mutfak (Sulu ve Soğuk Yemek Üretim ) Bölümü ,
 Tatlı Üretim Bölümü ( Yufka,Hamur ve Sütlü ),


H. Bulaşık Bölümleri :
Dört ayrı bölüm olarak tesis edilecek.

 Sıyırma ( Ön Temizleme )
 Mutfak Bulaşık Bölümü ,
 Servis Bulaşık Bölümü,
 Temiz Ekipman Bölümü


İ. Labaratuvar :

Günlük analizler ( Kalite Güvence ) için tasarlanmış bölüm olarak tesis edilecek.


J. Ürün Sevkıyat Bölümleri :

İki ayrı bölüm olarak tesisi edilecek.
 Hibe Yemek Üretim Bölümü
 Satış Yemek Üretim Bölümü,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

  • ZERDE - Gıda fotoğrafçılığı / Geleneksel Tatlı Türk Mutfağı / Tatlı fotoğrafları " Zerde " 2011 - Berfend BER Alıntı berfend *www.berfendber.com*
  • Zerde - Food Photography / Traditional Sweet Turkish Cuisine /Sweet photos " Zerde " 2011 - Berfend BER Quote From berfend *www.berfendber.com*
  • 1 Hemen arayın!..
  • 2 Hemen arayın!..
  • 3 Hemen arayın!..
  • 4 Hemen arayın!..
  • 5 Hemen arayın!..
  • 6 Hemen arayın!..
  • 7 Hemen arayın!..
  • 8 Hemen arayın!..
  • 9 Hemen arayın!..
  • 10 Hemen arayın!..
  • 11 Hemen arayın!..
  • 12 Hemen arayın!..
  • 13 Hemen arayın!..
  • 14 Hemen arayın!..
  • 15 Hemen arayın!..
  • 16 Hemen arayın!..
  • 17 Hemen arayın!..
  • 18 Hemen arayın!..
  • 19 Hemen arayın!..
  • 20 Hemen arayın!..
  • 21 Hemen arayın!..