ZERDE
-
Gıda fotoğrafçılığı / Geleneksel Tatlı
Türk Mutfağı / Tatlı fotoğrafları " Zerde "
2011 - Berfend BER
Alıntı
berfend
*www.berfendber.com*
TOPLU YEMEK ÜRETİM TESİS BÖLÜMLERİ
BÖLÜMLERİN TESİSİ
Mevcut binanın alt yapı ve bölümlerinin inşası en az 20.000 Gün/Yemek kapasiteli Toplu Yemek Üretimi ile dağıtım organizasyonunun gerçekleşmesi için tesisi ve yapılandırılması öngörülmüştür.
A. Ofis Bölümleri :
Yönetim
Per Ön İdari ofis
Üretim Ofisi
Mal Kabül Ofisi
Ürün Sevkiyat Ofisi
B. Personel Bölümleri
Ekip Soyunma ve banyo Odaları Bay/Bayan
Ekip Eğitim Odası
Ekip Restaurantı
Ekip Revir
Ekip WC bay / Bayan
C. Canlı Hayvan Kesim hane Bölümü
Bağış veya başka bir hibe şekliyle gelecek olan büyük ve küçükbaş hayvanların kesimi için minik canlı hayvan kesimhanesi projede görüldüğü üzere tesis edilecektir.
D. Mal Kabul Bölümü :
Ana malzeme kabül bölümü projede görüldüğü üzere her türlü gelen ürünün gerekli kontrölünü yapabilecek ekipmanla dizayn edilmiş ve ilgili depolara taşınmasını sağlayacak ürün nitelikli paslanmaz çelik arabalarla tesis edilecektir.
E. Depolar :
Depolar ürün niteliğine göre depolanması ve ön hazırlık enteğresi için kendi içinde ayrı ayrı tesis edilecektir bunlar;
Su Deposu
Sarf Malzeme ve ekipman deposu,
Temizlik Malzeme deposu,
Patates ve Soğan Deposu,
Kuru Deposu I
Kuru Deposu II
Yaş sebze ve Meyve Soğuk Deposu,
İki Bölümlü Soğuk Et Deposu,
Dondurulmuş Gıda Soğuk Depo,
Süt Ürünleri Soğuk Depo,
Genel Maksatlı Üretim hattı Soğuk Depoları 4 Adet
Tatlı Soğuk Depo
Çöp Depoları
F. Hazırlama Bölümleri :
Depolanmış ön hazırlık enteğresi için ve genel hazırlığın devamında projede görüldüğü üzere tesisi edilmiştir. bunlar;
Yaş sebze ve Meyve Soğuk Depo çıkış bölümü olarak temizleme ve yıkama olarak ön hazırlık tesis edilecek bölüm
İki Bölümlü Soğuk Et Deposu çıkış bölümü olarak ön hazırlık olarak ( Kasap bölümü ) tesis edilecek.
Patates ve Soğan temizleme ve yıkama ön hazırlık bölüm
Genel hazırlık bölümü;
Sebze Hazırlık Bölümü
Kırmızı Et Hazırlık Bölümü
Beyaz Et Hazırlık Bölümü
Salata Hazırlık Bölümü
G. Pişirme Bölümleri :
İki ayrı bölüm olarak tesisi edilecek.
Sıcak Mutfak (Sulu ve Soğuk Yemek Üretim ) Bölümü ,
Tatlı Üretim Bölümü ( Yufka,Hamur ve Sütlü ),
H. Bulaşık Bölümleri :
Dört ayrı bölüm olarak tesis edilecek.
Sıyırma ( Ön Temizleme )
Mutfak Bulaşık Bölümü ,
Servis Bulaşık Bölümü,
Temiz Ekipman Bölümü
İ. Labaratuvar :
Günlük analizler ( Kalite Güvence ) için tasarlanmış bölüm olarak tesis edilecek.
J. Ürün Sevkıyat Bölümleri :
İki ayrı bölüm olarak tesisi edilecek.
Hibe Yemek Üretim Bölümü
Satış Yemek Üretim Bölümü,
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Zerde - Food Photography / Traditional Sweet Turkish Cuisine /Sweet photos " Zerde " 2011 - Berfend BER Quote From berfend *www.berfendber.com*
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
-
Hemen arayın!..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder