Photo :weekvandesmaak
Her yıl kasım ayında, ülkenin Flaman bölgesinde geleneksel olarak düzenlenmekte olan ve,lezzet ile yemek kültürünün tüm yönleriyle, mümkün olduğunca çok insanı bir araya getirmeyi amaçlayan "Flaman Lezzet Haftası" (Week van de Smaak)´nın misafir ülkesi bu yıl Türkiye.12 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin bu yılki "lezzet kenti" ise Leuven.
Photo : Embassy of Turkey
Hafta kapsamında 1000 den fazla gerçekleşecek faaliyetlerde,ülkemiz kültürü ve yemekleri tanıtılmış olacaktır.Bir yıl süreyle kullanımı sürecek olan Türk yemeklerinden oluşan posta pullarının da bu kapsamda basılmış olması faaliyetlerimize ayrı bir renk getirecektir.
Bölge itibariyle azda olsa bilinen kültürümüzün, daha fazla kitleye ulaşarak geliştirilmesi amaçlanan bu etkinlikle, Türkiye'nin tanıtımı için önemli bir fırsat değerlendirmesi olarak, yetkililerce yapılmaktadır.
"Flaman Lezzet Haftası" etkinliğinde yer alacak şef aşçılarımız;
Aydın DEMİR, Mesut ÖNAL, Ömer ATAN, Zeki KARA, Serkan BOZKURT,Serdar ÖZKAN, Esat ÖZATA,Nihat SANCAR, Ayhan COŞKUN ile en iyi şeflerimiz ( Top Chefs ) Musa DAĞDEVİREN,Vedat BAŞARAN, Hande BOZDAĞAN ve Foodartist Dilara ERBAY
http://www.turkseunie.be
Video: http://www.weekvandesmaak.be
The Week of Taste? Turkey hosted the Taste
The title of the host of Taste of the Week goes to Turkey this year. A country where East and West meet, where history and landscape with its regional differences in the endless variation reflects the kitchen. The kitchen was used by Turkish experts as one of the three great world cuisines considered, alongside French and Chinese. One more reason to explore this cuisine...more (Dutch)
Her yıl kasım ayında, ülkenin Flaman bölgesinde geleneksel olarak düzenlenmekte olan ve,lezzet ile yemek kültürünün tüm yönleriyle, mümkün olduğunca çok insanı bir araya getirmeyi amaçlayan "Flaman Lezzet Haftası" (Week van de Smaak)´nın misafir ülkesi bu yıl Türkiye.12 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin bu yılki "lezzet kenti" ise Leuven.
Photo : Embassy of Turkey
Hafta kapsamında 1000 den fazla gerçekleşecek faaliyetlerde,ülkemiz kültürü ve yemekleri tanıtılmış olacaktır.Bir yıl süreyle kullanımı sürecek olan Türk yemeklerinden oluşan posta pullarının da bu kapsamda basılmış olması faaliyetlerimize ayrı bir renk getirecektir.
Bölge itibariyle azda olsa bilinen kültürümüzün, daha fazla kitleye ulaşarak geliştirilmesi amaçlanan bu etkinlikle, Türkiye'nin tanıtımı için önemli bir fırsat değerlendirmesi olarak, yetkililerce yapılmaktadır.
"Flaman Lezzet Haftası" etkinliğinde yer alacak şef aşçılarımız;
Aydın DEMİR, Mesut ÖNAL, Ömer ATAN, Zeki KARA, Serkan BOZKURT,Serdar ÖZKAN, Esat ÖZATA,Nihat SANCAR, Ayhan COŞKUN ile en iyi şeflerimiz ( Top Chefs ) Musa DAĞDEVİREN,Vedat BAŞARAN, Hande BOZDAĞAN ve Foodartist Dilara ERBAY
http://www.turkseunie.be
Video: http://www.weekvandesmaak.be
The Week of Taste? Turkey hosted the Taste
The title of the host of Taste of the Week goes to Turkey this year. A country where East and West meet, where history and landscape with its regional differences in the endless variation reflects the kitchen. The kitchen was used by Turkish experts as one of the three great world cuisines considered, alongside French and Chinese. One more reason to explore this cuisine...more (Dutch)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder