Börek Fotoğrafı : Ispanaklı Börek 2009 - Berfend BER
Borek photos : Pastry Filled with Spinach, 2009 - Berfend BER
Börek açılmış hamurun veya yufkanın arasına, peynir, kıyma, ispanak vb. konularak çeşitli biçimlerde pişirilen hamur anlamında Türkçe " isim " kelimesidir. Geçmişi 500 yıl öncesine dayanan Osmanlı Saray mutfağının en incelikli lezzetleri arasında yer almış börek, zamanla malzemelerinin hazırlanış ve yapılışı ile çeşitliliğinde zenginleşmiştir. Bu süreçte, balkanlar ve Akdeniz boyunca slav mutfaklarının çevresinde ki bazı ülkelerde de popüler olmuştur.
Görüntüsüyle sunumunda fark yaratacağınız " Ispanaklı Börek " tarifimi sizlerle paylaşıyorum. Afiyet Olsun!...
Görüntüsüyle sunumunda fark yaratacağınız " Ispanaklı Börek " tarifimi sizlerle paylaşıyorum. Afiyet Olsun!...
Tarifi için resmi tıklayınız...
" Ispanaklı Börek " Tarifi için yukarıdaki resmi tıklayınız
Börek Fotoğrafı :
Ispanaklı Börek 2009 - Berfend BER
Pastries photos :
Pastry Filled with Spinach, 2009 - Berfend BER
Börek Fotoğrafı :
Ispanaklı Börek 2009 - Berfend BER
Borek photos :
Pastry Filled with Spinach, 2009 - Berfend BER
Börek Fotoğrafı :
Ispanaklı Börek 2009 - Berfend BER
Borek photos :
Pastry Filled with Spinach, 2009 - Berfend BER
Quoted from / Alıntı sahibi
berfend
_______________________________________________________________________
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder