Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
ATATÜRK
HAKKIMDA
BERFEND BER - MAKALELER
YAZARLAR
YEMEK KİTAPLARI
Restaurant & Coffee Service Concept
▼
Türk Kebab Tarihi / History of Turkish Kebab
›
Berfend BER ( Araştırma yazısı ) - Eskiçağlarda insanların ateşi bulmalarıyla birlikte yemek kültürüne geçtiklerini söyleyebil...
2 yorum:
History of Turkish Kebab
›
The typical Turkish meat item is Kebab. The popular varieties of kebabs are the `sis` kebabs and the `doner` kebabs. Sis kebabs are g...
2 yorum:
Şili Mutfağı / Chilean Cuisine
›
Berfend BER - Şili, kuzeyde Peru, kuzey doğuda Bolivya ve doğuda Arjantin ile komşudur. Batısı ise boydan boya Pasifik Okyanusu kıyısıd...
Kokoreç / Kokorec - Muhittin Bağrıyanık ile röportaj / röportage with Muhittin Bagriyanik
›
Berfend BER - ABD'nin New Jersey eyaletinde açmış bulunduğu restaurantında ülkemiz geleneksel sokak yiyeceği kokoreç’i lezzeti ile...
1 yorum:
Çin Mutfağı / Chinese Cuisine
›
Berfend BER - Dünyanın yüzölçümü olarak en büyük dördüncü ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti, Asya'da bulunan bir uzakdoğu ülkes...
2 yorum:
Bolivya Mutfağı / Bolivian Cuisine
›
Berfend BER - Güney Amerika kıtasının orta kısmında yer alan Bolivya, Güney Amerika kıtasındaki en yoksul ülkelerden birisidir. Boli...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle