Toplu Yemek Üretim ve Servis Tesis Maket Dış Görünüşü
İNŞAAT :
A. Alt yapı :
Su kullanımı için kuyu veya artezyen açılması,
Atık su için şebeke kanal bağlantısı yoksa yer altı atık su depolarının oluşturulması,
Binanın atık su gider kanalarının inşası,
Katı atık (Çöp) toplama merkezinin oluşturulması,
Su tesisatlarının oluşturulması
Tesis Çevresi Asfalt yollarının tanzimi
B. Enerji :
Dogalgaz veya LPG sistemi
Trafo,Elektrik ve Jenaratör sistemi
Buhar Kazanı ve esanjör
C. Bölümler:
Ofis Bölümleri
Personel Bölümleri
Canlı hayvan kesimhane bölümü
Mal kabül bölümü
Depolar
Hazırlama bölümleri
Pişirme bölümleri
Bulaşık bölümleri
Labaratuvar
Ürün Sevkiyat bölümleri
Arıtma
Çöp Depoları
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder