Sayfalar

TOPLU YEMEK ÜRETİM TESİS PLANLAMASI


Toplu Yemek Üretim ve Servis Tesis Maket Dış Görünüşü

İNŞAAT :

A. Alt yapı :

 Su kullanımı için kuyu veya artezyen açılması,
 Atık su için şebeke kanal bağlantısı yoksa yer altı atık su depolarının oluşturulması,
 Binanın atık su gider kanalarının inşası,
 Katı atık (Çöp) toplama merkezinin oluşturulması,
 Su tesisatlarının oluşturulması
 Tesis Çevresi Asfalt yollarının tanzimi


B. Enerji :

 Dogalgaz veya LPG sistemi
 Trafo,Elektrik ve Jenaratör sistemi
 Buhar Kazanı ve esanjör

C. Bölümler:

 Ofis Bölümleri
 Personel Bölümleri
 Canlı hayvan kesimhane bölümü
 Mal kabül bölümü
 Depolar
 Hazırlama bölümleri
 Pişirme bölümleri
 Bulaşık bölümleri
 Labaratuvar
 Ürün Sevkiyat bölümleri
 Arıtma
 Çöp Depoları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder