![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBmJPdYOmTqkPFja3OalD7X7JsYhsym0YPbgS0uCZFEq6lVPszt90JaJVdZ8ETMWTblu3Jl7Vpyj8NIZxEmIK-riznXNScvlCYkb1XkJePOwe0qDS9iBdEXOl2mDzRx4yaLNiJdMTywYw/s280/plan+7+Son+berfend.png)
En az 20.000 Gün/Yemek kapasiteli Toplu Yemek Üretim ve Servis tesisi oluşturulurken tesisin kapasitesinin belgelenmesi şartı ile birlikte, 4128 sayılı kanun ile 560 sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair kanun hükmündeki kararname hükümleri ve buna bağlı olarak yayınlanan Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Yönetmelik ve ilgili mevzuatlar gereği Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmesi esasında tasarlanarak, TSE kriterleri oluşturulmuş, HCCP ve İSO uygulamaları tarzında benimsenmiştir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder