Berfend Ber

Sayfalar

▼

Türk Kebab Tarihi / History of Turkish Kebab

›
Berfend BER ( Araştırma yazısı ) - Eskiçağlarda insanların ateşi bulmalarıyla birlikte yemek kültürüne geçtiklerini söyleyebil...
2 yorum:

History of Turkish Kebab

›
The typical Turkish meat item is Kebab. The popular varieties of kebabs are the `sis` kebabs and the `doner` kebabs. Sis kebabs are g...
2 yorum:

Şili Mutfağı / Chilean Cuisine

›
Berfend BER  - Şili, kuzeyde Peru, kuzey doğuda Bolivya ve doğuda Arjantin ile komşudur. Batısı ise boydan boya Pasifik Okyanusu kıyısıd...

Kokoreç / Kokorec - Muhittin Bağrıyanık ile röportaj / röportage with Muhittin Bagriyanik

›
Berfend BER - ABD'nin New Jersey eyaletinde açmış bulunduğu restaurantında ülkemiz geleneksel sokak yiyeceği kokoreç’i lezzeti ile...
1 yorum:

Çin Mutfağı / Chinese Cuisine

›
Berfend BER -  Dünyanın yüzölçümü olarak en büyük dördüncü ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti, Asya'da bulunan bir uzakdoğu ülkes...
2 yorum:

Bolivya Mutfağı / Bolivian Cuisine

›
Berfend BER  - Güney Amerika kıtasının orta kısmında yer alan Bolivya, Güney Amerika kıtasındaki en yoksul ülkelerden birisidir. Boli...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.